Retourneringsbeleid

Voor bepaalde producten waarvoor retourneren mogelijk is geldt onderstaande retourneringsbeleid. Mail voor meer informatie het retourneringsbeleid naar administratie@bloomgo.nl.

Bij Bloomgo heeft u de mogelijkheid om uw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst te annuleren, zonder opgave van reden. Na annulering heeft u vervolgens nog eens 14 dagen de tijd om het product retour te sturen. Zodra wij het geretourneerde product in goede staat hebben ontvangen, zullen wij het volledige orderbedrag, inclusief eventuele verzendkosten, aan u terugbetalen. Het retourneren van een bestelling is kosteloos. Mocht u gebruik willen maken van uw herroepingsrecht, dan dient u het product inclusief alle accessoires terug te sturen in de originele staat en verpakking. Neem contact met ons op via info@bloomgo.nl om gebruik te maken van dit recht. Na ontvangst van uw retourzending zullen wij het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen aan u terugstorten.

Indien het product niet wordt geretourneerd in de originele verpakking en/of zonder retourformulier, zullen de kosten hiervoor bij u in rekening worden gebracht. De kosten kunnen per product verschillen. Wij zullen u hier zo spoedig mogelijk over informeren.

×