Over Bloomgo.nl

Mijn passie voor bloemen en planten kan ik nu delen in mijn webshop Bloomgo.nl met iedereen. Deze webshop is bedoeld voor particulieren en voor zakelijke klanten.

"Ik werk er hard aan om de beste kwaliteits planten en bloemen voor deze website te plaatsen, mocht je wat missen of een vraag hebben dan hoor ik dat graag."

Deze website is bedoeld voor bloemen en planten voor bij U thuis of op kantoor. Voor alle speciale wensen op gebied van verjaardagen, jubileums en bruiloften zijn er boeketten te bestellen op aanvraag. Dit gaat altijd in overleg omdat er optijd besteld dient te worden voor de bepaalde datum. Deze leveringen en opdrachten worden persoonlijk behandeld en worden met eigen vervoer bezorgd. 

De bestelling is geplaatst en dan komt het leukste gedeelte...

De speciale verpakking en verzending gebeurt vanaf de kweker waarbij de planten en bloemen rechtop vervoerd worden daardoor blijft deze vers en goed beschermd tegen beschadigingen.

De bloemen worden verstuurd met de Arrive Alive, een slimme sponsachtige pad, die om de uiteinden van de bloemstelen wordt gebonden en de bloemen gedurende het transport voorziet van vocht en voeding, zonder dat het door de verpakking lekt. Een superslimme uitvinding voor het optimaal verzenden van bloemen. De volgende drie waarborgen voor bloemen en de planten ziet u hieronder.

Waarom mensen bij Bloomgo kopen

Bloomgo.nl

Er is veel mogelijk bij Bloomgo.nl er zijn abonnementen voor bedrijven die ons assortiment kunnen aanbieden aan hun personeel zodat ze niet voor elk bloemtje of geschenk een declaratieformulier moeten invullen door gebruik te maken van deze webshop is het makkelijk kiezen en te bestellen op naam van het bedrijf.

De planten zijn te bestellen zonder en inclusief pot een gouden combinatie. De potten die wij leveren zijn van Elho en Pottery Direct.

Shop nu voor de bloemen- of plantencollectie van Bloomgo.nl

×