De luchtzuiverende functie van planten kunnen er voor zorgen dat er een betere productiviteit ontstaat op kantoor, en vaak zijn ze erg makkelijk in de verzorging en je voelt je ook nog eens beter, wat wil je nog meer.

Even op een rij welke planten luchtzuiverend zijn; (hoe groter het blad hoe beter de luchtzuiverende functie van de plant.)

Sanseveria

Monstera

Alocasia

Philodendron

Stretzilia

Vind je de planten te groot dan zijn er ook genoeg kleinere versies voor op je bureau. Meer groen kleurt de omgeving.

Vergeet de droge ogen, hoofdpijn en een droge huid in de winter want waarschijnlijk komt dit door aan de concentratie luchtvochtigheid of stoffen zoals Formaldehyde die rondzweven in het kantoor. Een paar mooie luchtzuiverende planten en het is opgelost. Deze geven waterdamp af en zetten CO2 om in zuurstof en hierdoor verbeterd de luchtvochtigheid in de ruimte en worden de schadelijke stoffen zoals Formaldehyde gefilterd. Een stof die de ogen, neus en keel kan irriteren en voor hoofdpijn en huidirritatie kan zorgen.

Een mooie pot zorgt ook nog eens voor een mooi geheel. Zorg goed voor jezelf en je personeel in deze tijd.

Groen werkt

Lianne
Lianne
Lees verder
Zeer tevreden met de geleverde diensten van Bloomgo!! Vanaf het eerste moment heb ik fijn contact gehad met Ria. Kort, krachtig, snel en accuraat. Klantvriendelijk, meedenkend en een goede prijs/kwaliteit verhouding. Binnen korte tijd heeft ze naar onze medewerkers ongeveer 350 man personeel een mooie hangplant verzonden met een door ons ontworpen kaart. Bedankt voor de goede zorgen! Lianne
Bert kool
Bert kool
boeket 61 rode rozen
Lees verder
Een goede dienstverlening en snelle reactie op mijn vragen. Top hoor het boeket ziet er fantastisch uit. Bert
John Doe
John Doe@username
Lees verder
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
John Doe
John Doe@username
Lees verder
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Previous
Next